سفید کردن دندان
متأسفانه، این درمان ها به تنهایی همیشه در سفید کردن تک تک دندان های شما موفق نیستند. صرف نظر از اینکه چند بار از این محصولات سفیدکننده مبتنی بر مواد شیمیایی استفاده میکنید، نتایج نهایی دقیقا طبق میلتان هم شاید نشود. مگر اینکه رژیم غذایی سالمی داشته باشید، که به شما کمک میکند دندانهای سفید بدون استفاده از مواد شیمیایی داشته باشید.
مانند سبزیجات خام و میوه های تازه، که حاوی مواد کلیدی هستند و از دندان شما در برابر پوسیدگی محافظت و با باکتری ها و پلاک ها مبارزه می کنند.
به جای اینکه کلم بروکلی را بپزید یا بخارپز کنید تا نرم شود، گلچه های خام و ترد این سبزی پر از مواد مغذی را بخورید!
گلچه های کلم بروکلی می توانند به عنوان یک مسواک طبیعی عمل کنند.
در حین خرد کردن، دندان های شما را تمیز کنند. به علاوه، سطوح بالای آهن می تواند مینای دندان شما را بپوشاند تا از لکه ها، باکتری های مضر و فرسایش اسیدی جلوگیری کند.
وقتی پرتقال می خورید، مطمئن شوید که پوست آن را دور نریزید!
برخلاف تصور رایج، پوست پرتقال مانند سایر مرکبات اسیدی نیست.
پوست پرتقال حاوی انواع ویتامین Cست که جایگزینی طبیعی برای سفید کننده های شیمیایی خشن دندان است. پوستش را کاملا بشویید.
سپس قسمت داخلی را روی سطح مینا بمالید تا رسوب جرم و پلاک را از بین ببرد.
سالهاست که ایجاد خمیری از توتفرنگی له شده و جوش شیرین برای دندان های سفیدتر شناخته شده است!
اسید مالیک موجود در توت فرنگی به عنوان یک سفید کننده طبیعی عمل می کند. مطمئن شوید که بلافاصله بعد از استفاده از خمیر مسواک بزنید.
زیرا این توت ها حاوی قند نیز هستند.
این سبزی ترد فوق العاده دارای سطح ساینده ایست که به آرامی لکه های روی دندان را از بین میبرد.
جدای استفاده بعنوان میان وعده، سعی کنید ریشه های روشنش را به دندان های خود بمالید تا جلای سریع و صافی به دندانهایتان بیندازد.